Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Müller Krisztina ev. (Nünü)
Cím:
2000 Szentendre, Zenta u.17.
Telefon:
Áruház neve:
Nünü Kerámia
Adószám:
49391145-1-33
Nyilvántartási szám:
59099521
Kapcsolattartó neve:
Jelinek Dóra (csomagküldéssel kapcsolatos kérdés esetén)
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-70/367-4067
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
GLS Automata (csomagfelvét minden munkanap)
mygls_api_dropoffpoints
Megrendelése a feladást követő munkanapon, a GLS jelzése után már át is vehető a választott GLS Automatában!
A GLS Automaták többsége 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre.
Utánvét kifizetése GLS Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
4,99  kg
1 290 Ft
5  kg
20  kg
1 990 Ft
GLS CsomagPont (csomagfelvét minden munkanap)
mygls_api_dropoffpoints
Megrendelése a feladást követő munkanapon, a GLS értesítése után már át is vehető!
A GLS CsomagPontok különböző profilú üzletekben találhatók, ahol az eladók segítségével kapjuk meg megrendelésünket. A csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
4,99  kg
1 590 Ft
5  kg
20  kg
2 190 Ft
GLS Házhozszállítás (csomagfelvét minden munkanap)
mygls_api
Kézbesítés a csomag feladását követő munkanapon, munkaidőben, jellemzően 8 és 17 óra között történik.
A GLS e-mailben értesíti Önt amint megrendeljük a csomagszállítást. A kiszállítás reggelén küldött második e-mail találja a kézbesítő futár telefonszámát és a 3 órás időablakot a kiszállítás várható idejével.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
2,99  kg
1 990 Ft
3  kg
4,99  kg
2 190 Ft
5  kg
9,99  kg
2 390 Ft
10  kg
19,99  kg
2 990 Ft
20  kg
40  kg
4 990 Ft
MPL PostaPont és Automata (heti egy gyűjtőfelvétel)
mpl_api_postapont
Az MPL sms-ben vagy e-mailben küld üzenetet a csomag hozzáférhetőségéről. A Postára (Postán maradóként) vagy Partner Postapontra rendelés esetén az átvételre 5 munkanap, automata esetén 2 munkanap áll rendelkezésre.
A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető, a csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal vehető ki az automatából. Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt az MPL beszállítja a postára. Ekkor a címzett SMS-ben és e-mail-ben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheti át.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
20  kg
990 Ft
MPL Házhozszállítás (heti egy gyűjtőfelvétel)
mpl_api
Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni az Ön részére.
Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra, majd a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.
Ha ekkor sem jár sikerrel a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
9,99  kg
1 990 Ft
10  kg
19,99  kg
2 990 Ft
20  kg
40  kg
5 990 Ft

Minden megrendelésre 300 Ft kiegészítő díj kerül felszámításra, mely fedezi a csomagolási és kezelési költségeket és a törvényi előírásnak megfelelően már nem építhető a szállítási díjba.

A raktáron lévő kerámiák 1-2 munkanapon belül szállításra készek. Amennyiben előrendelt tétel is szerepel a megrendelésben, úgy bevárjuk annak elkészültét és mindent egyben szállítunk.

A törésbiztos csomagolásunkra garanciát vállalunk, amennyiben ez a csomag átvételét követő 2 munkanapon belül jelzésre kerül emailben, csatoltan a csomagolásról és a sérült termékről készült fotókkal.

Fizetés
SimplePay bankkártyás fizetés
Egyszerű, gyors és biztonságos online bankkártyás fizetés. A SimplePay rendszerén keresztül bonyolított tranzakciók biztonságát az OTP Bank informatikai háttere szolgáltatja. A kártyaadatok megadása a SimplePay felületén, a webáruházon kívül, a legmagasabb fokú biztonsági tanúsítványokkal ellátott környezetben történik.
Banki előreutalás
Banki előreutalás esetén a pénz számlánkra történő megérkezését követően adjuk át a csomagot a futárnak. Bankszámlaszámunk: M-Invent Kft. 11742087-20082587. Közleményként a megrendelés számát kérjük feltüntetni.
Utánvét (kezelési költsége: 300 Ft)
Utánvétes fizetési lehetőséget GLS-es szállítások esetén biztosítunk. Utánvétes fizetés esetén a megrendelés végösszegét a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak, GLS CsomagPont esetén az átvevőhely dolgozójának. GLS Automata esetén kizárólag bankkártya használható.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!