Bemutatkozom

Tökéletes ajándék

Tökéletes ajándék

Prémium minőségű, személyes ajándékot keres? Válasszon kézzel készített és festett kerámia tárgyat, egyedi felirattal! Szívesen elkészítem Vásárlóim segítségével a tökéletes ajándékot, mellyel biztosan nagy örömöt szerez!

Prémium minőségű, személyes ajándékot keres? Válasszon kézzel készített és festett kerámia tárgyat, egyedi felirattal!

Szívesen elkészítem az Ön segítségével a tökéletes ajándékot, mellyel biztosan nagy örömöt szerez!

1. lépés:  Egyedi felirattal menüpontunkból válassza ki a megfelelő tárgyat, legyen az bögre, tányér, fakanáltartó, méztartó, szappanadagoló, fogkefetartó, telefontartó, vagy akár szúnyogriasztó tartó. Bögréből, tányérból és fogkefetartóból több modellt kínálunk.

2. Válassza ki az Önnek tetsző mintát, 9 féle közül választhat, lehet cuki tacsis, boldog cicás, vagy akár egy mérges nyuszis.

3. Írja be a kért feliratot 26 karakterben, ennyit helyet biztosít a szövegbeviteli mező. Feltétlen ellenőrizze a megadott szöveget, ezt később módosítani már nem lesz lehetőség.

4. Tegye kosárba a kész terméket és adja le megrendelését. 

A többi már az én dolgom! :)

Az egyedi feliartos termékek elkészülte 4-6 hetet vesz igénybe. Ezek a megrendelések csak bankkártyával, vagy előre utalással fizethetők, utánvétes fizetési mód nem választható. A 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1) bekezdésében foglaltak szerint elállási jog nem érvényesíthető olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, így az egyedi feliratos kerámiák esetében sem.